SPEECH EXPRESS

El dia a dia requereix comunicar-nos oralment amb d’altres persones per explicar projectes, participar a un congrés, parlar en una conferència, dir unes paraules tendres als nuvis, entrevistar-nos per aconseguir una feina, dinamitzar un esdeveniment, presentar la tesi doctoral, reunir-nos amb clients, opinar a l’assamblea, exposar un problema a l’associació de veïns, per citar-ne algunes.

La preparació del discurs no sempre és fàcil i sovint disposem de poc temps per dedicar a la seva confecció i entrenament perquè surti com ens agradaria. Moltes vegades voldríem que algú ens donés l’opinió sobre com ho fem, però acabem preparant-ho l’últim minut o senzillament escrivint quatre idees en un foli i ens llancem a “veure què passarà”.

És important un bon entrenament per dir allò que volem, per pujar a l’escenari amb seguretat i no patir pels nervis i per la poca preparació.

Speech Express és un servei urgent per construir i preparar una presentació important, quan disposes de molt poc temps i l’esdeveniment és imminent. Amb aquest servei practicarem la presentació en qüestió resoldre dubtes, veure què funciona, què millorar i com executar la posada en escena del discurs. Una bona preparació per un resultat del qual puguis estar-ne orgullós/a.

Contacta Parla Per Tu per concretar:

LES CARACTERÍSTIQUES DE LA PRESENTACIÓ (com ha de ser, quan és, quant dura, on tindrà lloc, quin és el motiu,…) Quanta més informació em donis, millor!

S’HA DE CREAR I ENTRENAR LA PRESENTACIÓ O NOMÉS NECESSITES L’ENTRENAMENT? Necessites començar des de zero, ja tens un esquema, no saps quins són els punts més importants, no tens clar com iniciar la presentació o si és massa formal…? Potser ja tens la presentació escrita i un guió, però no estàs segur/a de la posada en escena i necessites practicar-la i l’opinió d’algú extern.

DISPONIBILITAT PER UNA REUNIÓ FÍSICA O VIRTUAL Desplaçament a domicili, a l’empresa o sala a concretar i també possibilitat de reunió telefònica o via skype.