parlen-de-mi

“La Io és una excel·lent profesional en el món de la comunicació i l‘oratòria. Les seves classes han marcat un punt d’inflexió en la meva formació i carrera profesional ja que en l’àmbit de l’empresa multinacional es clau saber transmetre amb seguretat, donar missatges clars i captar l’atenció tant del client com dels diferents departaments de l’empresa. Un punt important que destacaria de la Io sobre la resta de formadors professionals és la manera d’estructurar les idees perquè segueixin un fil conductor de “storytelling” a més a més de la creativitat i l’originalitat en la manera d’expressar un missatge. I com no, l’ajuda en la preparació de presentacions “last minute” donant-me consells claus per tenir éxit!” Alba Carbonell, Key Account Manager a Merck&Co.

“Vaig conèixer a la io en un curs de Barcelona Activa sobre gestió de projectes i em va agradar la seva manera de ser. Em va explicar que es dedicava al món de la comunicació i de l’expressió oral. Jo, en aquell moment, estava preparant oposicions i una de les parts era la presentació oral de dos casos pràctics. Afortunadament vaig aconseguir aprovar el cas pràctic i com tenia necessitat de preparar-me bé l’oral vaig contactar amb ella. Amb la seva simpatia i professionalitat va saber transmetre seguretat i donar-me instruccions clares i molt ben estructurades. Les seves classes m’han ajudat molt.
Ha estat un plaer treballar amb ella, és una gran professional i a més s’implica molt. El que més destacaria és la seva manera d’estructurar les idees, d’una manera senzilla i a la vegada entenedora. Em va transmetre molta seguretat per poder-me enfrontar amb el “Tribunal” i em va donar molt bons consells. Recomano molt les seves classes!”
Marta, funcionària en el camp universitari.

“En general la meva valoració no pot ser més positiva. Fins ara n’he tret molt de suc i tinc ganes de seguir després de les vacances per treure-n’hi més. Fer un discurs ha deixat de ser una preocupació i s’ha convertit en un repte. El curs m’ha ajudat en els aspectes que recullo en el decàleg següent:
•    Ordenar mentalment el contingut del que vull dir.
•    Saber introduir, desenvolupar i concloure un discurs.
•   Com utilitzar experiències personals, referencies culturals, frases de personalitats o cites relatives al contingut del mateix.
•    Com captar l’atenció de l’audiència.
•   Com preparar i utilitzar uns apunts davant l’audiència i evitar els lapsus de quedar-me en blanc.
•    Com donar èmfasi a aspectes rellevants.
•    Com millorar la gestualitat.
•    Com demanar la col·laboració del públic.
•    Com no caure en la monotonia expressiva de la veu.
•    Com gaudir fent un discurs.”
Oriol G.V, escriptor.

“Gracias io por tu maravillosa energía, tus feedbacks certeros y sinceros y todo el material compartido. Tus clases son súper prácticas y útiles. Les recomiendo mucho a todos tus talleres! Muchas gracias por todo.Guadalupe González, Stay Hungry Stay Foolish

“Gràcies a Parla Per Tu vaig aprendre a estructurar millor el meu discurs, a ser més convincent i propera a les persones que m’escolten! 100% recomanables les seves classes!” Anna Borderia, experta en màrqueting d’esports

“Mi presentación del proyecto final de curso fue un éxito gracias a sus consejos. Recomendable 100% para perder el miedo escénico!” Ingrid Valls, il·lustradora infantil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s