Parlo de mi

Captura de pantalla 2016-04-02 a las 11.06.57

Em dic io. És un nom poc comú. Es pot atribuir a la lluna de Júpiter o remuntar-nos a la mitologia grega i ens trobaríem amb una nimfa.

La meva passió per l’expressió oral ja ve de lluny, quan em vaig formar en teatre de text per l’escola Nancy Tuñón i en narració de contes per La Casa de los Cuentos.

Sóc de Barcelona i em vaig llicenciar en Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. Vaig gaudir d’una beca a Estats Units on vaig centrar-me en la formació específica en oratòria, que em va motivar a crear el Club d’Oratòria a la Universitat Pompeu Fabra, a més a més de la impartició durant tres estius dels cursos intensius d’oratòria a la mateixa universitat, a petits grups d’estudiants de fora de la universitat i a professionals que precisen eines per a una millor comunicació davant del públic, fins avui.

La formació és la meva passió i m’agrada que parlar en públic esdevingui un mitjà per expressar (amb entusiasme!) idees, novetats, projectes, solucions i esperança a tot públic que tinguem davant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s