CLUB D’ORATÒRIA

Un club és una reunió de persones motivades per pujar a l’escenari i narrar, en només tres minuts, una història sota el títol que cada setmana es tria. Tres minuts per expressar una o més idees, per atrapar el públic, per aconseguir que ens acompanyi fins el final en el nostre apassionant viatge (curtíssim aparentment). I per gaudir com a oradors.

Al club s’hi respira un ambient distès i col·loquial, però és perfecte per treballar aspectes de l’oratòria d’una forma divertida juntament amb d’altres persones. La reunió és d’una vegada per setmana. Cadascú parla els tres minuts (cronometrats!) i posteriorment rep els comentaris dels companys, petits anàlisis que ajuden a construir poc a poc millors intervencions. Finalment la io és qui fa el seu comentari i aprofita per introduir aspectes teòrics que expliquen característiques dels diferents tipus de discurs que s’aniran duent a terme.

Modalitat de Club:

  • BUSINESS CLUB. Per a tots aquells que vulguin reforçar discursos relacionats amb la seva feina per potenciar aspectes de l’oratòria que els ajudin a la millora de la comunicació amb el seu equip, amb els clients i el seu projecte. També serà un espai de trobada per presentar cadascú a què es dedica i afavorir un bon networking entre els assistents.
  • FUN CLUB. Per a tots aquells que desitgin millorar aspectes de l’oratòria, relacionats o no amb la seva feina, i que tinguin ganes de treballar tipologies de discurs i temàtiques molt variades sobre les quals forjar un bon discurs. Espai de trobada informal i molt amè.

T’HI ANIMES? APUNTA’T AQUÍ
PER REBRE INFORMACIÓ D’HORARIS I LLOCS ON ES DURAN A TERME!